Kit de călătoriiSe apropie sfântul Andrei și vom avea câteva zile libere, de care mulți dintre noi vom profita,  motiv pentru care m-am gândit să scriu despre un kit de călătorii pe care îl folosim noi când plecăm din oraș.

Vacanțele sunt primele în topul listei noastre de ...MUST HAVE...pentru psihic, pentru fizic, pentru suflet, pentru sănătate mintală până la 93 de ani...Călătoriile sunt benefice pentru orice fel de afecțiuni....

În majoritatea vacanțelor am fost plecați cu mașina...oricât de departe este destinația aleasă, dacă putem ajunge în maximum trei zile...alegem clar mașina.

Copiii noștri sunt încântați pentru că facem jocuri (cine vede cele mai multe animale...pe echipe sau individual, cine găsește cele mai multe numere de mașini cu două cifre identice,...cine vede o femeie cu bluză neagră - 10 puncte, cu batic pe cap 20 de puncte și un baiat cu bermude 30 de puncte.....jocuri inventate de copii...evident). Povestim, învățăm capitalele țărilor lumii, oceanele, spunem ghicitori.... Oprim la diverse popasuri, vedem ceea ce din avion nu poți vedea și asta ne place la nebunieee.

Cand plecăm, avem cu noi un kit de călătorie cu tot felul de lucruri folositoare.

Kitul conține :

-hanorace din fleece pentru copii
-două pături
-jocuri pentru copii...carnețele, carioci, diverse..
-perne pentru gât
-pahare
-lingurițe, furculițe din plastic
-lanternă cu dinam
-chibrituri
-o cremă de ghete, o rolă pentru scame
-un săpun de rufe..
-o ruletă
-pungi pentru gunoi
-un sac din fâș pentru haine murdare
-kit de prim ajutor
-șervețele umede și uscate
-dezinfectant
-ațe și ac
-forfecuță
-săpun pentru mâini
-elastice de păr
-pieptăn
-ață dentară
-diverse snack-uri și apă

Desigur, lista poate fi completată de fiecare cu ce consideră că mai are nevoie.

Drum bun !!!

Comentarii